Nem adta vissza a talált pénztárcát

2017. 01. 22., v - 09:08
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség őrizetbe vett egy férfit, aki Medgyesegyházán talált egy pénztárcát, kivette belőle a pénzt, majd a tárcát bedobta egy postaládába.

Elveszítette a pénztárcáját egy fiatal lány 2017. január 21-én délelőtt Medgyesegyházán a Bercsényi utcában. Édesanyjával végigmentek azon az útvonalon, ahol járt, de nem találták meg a tárcát, ezért bejelentést tettek a történtekről a rendőrségen. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei a közelben lévő térfigyelő kamera felvételeinek segítségével azonosították a férfit, aki felvette a földről a lány pénztárcáját. A 26 éves medgyesegyházi férfit rövid időn belől elfogták. Elismerte, hogy ő vette magához az elhagyott tárcát, amit meg sem próbált visszajuttatni a tulajdonosának. Kivette belőle a pénzt, majd bedobta egy postaládába. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a férfit tulajdon elleni szabálysértés miatt őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják. A lány a pénzét visszakapta a rendőröktől.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a kifosztó

A karcagi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki alvó rokona füléből lopta el a fülbevalót, valamint több üzletből is tulajdonított el különböző használati cikkeket az elmúlt hónapokban.

 

Baleset az M5-ön

Lajosmizse közelében fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek!

 

Biciklitolvajokat fogtak

Kerékpárokat lopott három férfi és egy nő Hódmezővásárhelyen. A helyi rendőrök rövid időn belül elfogták őket.