Nem csak használta, kereskedett is vele

2023. 01. 30., h - 15:11
Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A siklósi rendőrök kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak egy kistapolcai férfit.

A rendőrök 2023. január 26-án este Túronyban ellenőriztek egy autót és annak két utasát. A jármű átvizsgálása során öt kristályos, kábítószer látszatát keltő anyagot tartalmazó csomag került elő. A sofőr elmondta, hogy rendszeresen fogyaszt kábítószert. A lakásán megtartott kutatás során további 13 darab ismeretlen eredetű tablettát találtak a rendőrök. A kristályos anyag az előzetes igazságügyi vegyészszakértői vélemény szerint kábítószernek minősül.

A rendőrök a nyomozati munka során azt is megállapították, hogy a 27 éves kistapolcai férfi nem csak saját fogyasztásra vett kábítószert, hanem kereskedett is azzal.

Gyanúsítotti kihallgatását követően a rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

Az ügyben a nyomozóhatóság egy 39 éves siklósi férfit is kihallgatott. Őt kábítószer birtoklásával gyanúsítják, míg a 27 éves férfi ellen kábítószer-kereskedelem bűntette miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.