Nem fizetett a szállásért, és még hangszórókat is lopott

2023. 05. 26., p - 09:25
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a férfit.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság munkatársai 2023. május 24-én délelőtt arra lettek figyelmesek, hogy egy férfi egy megpakolt áruházi bevásárlókocsit tol az út mellett. A férfi miután megpillantotta őket többször is irányt váltott, ekkor igazoltatták a gyanús személyt.

Mint kiderült, korábban az egyik helyi hotel vezetője tett bejelentést egy 53 éves német férfi ellen, aki három napot töltött el náluk és úgy távozott a hátsó kijáraton, hogy nem fizette ki a szállásdíjat, valamint egy szállóvendég értékes, hordozható hangszóróját is eltulajdonította.  

A járőrök elfogták és előállították a férfit a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették, és a Veszprém Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az éjszakai rongálók

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai néhány órán belül beazonosították és elfogták azt a két fiatalt, akik festékszóró spray-vel összefirkáltak több gépjárművet, ingatlant, villanyoszlopot és közterületi burkolatot a hétvégén Szeremlén.

 

Szemtanúkat keresünk!

Kérjük, segítsenek az történtek tisztázásában a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának!

 

Rendőrkézen a betörő

Szerszámgépeket lopott egy felújítás alatt álló ingatlanból egy férfi Szentesen. A rendőrök rövid időn belül elfogták.