Nem gurult messzire

2023. 05. 12., p - 12:01
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Elektromos rollert lopott egy férfi Nagykanizsán, a rendőrök elfogták.

A megalapozott gyanú szerint egy 21 éves férfi 2023. május 11-én délelőtt ellopott egy lezáratlanul hagyott elektromos rollert Nagykanizsán.

A rendőrök a sértett bejelentését követően fél órán belül igazoltatták a feltételezett elkövetőt a városban, akit ezt követően gyanúsítottként hallgattak ki a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon. A rollert a rendőrök lefoglalták és visszaadták tulajdonosának.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanukat keres a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy hivatalos személy elleni erőszak, és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárás ügyében.

 

Több, mint diákcsíny!

Egy felvétel került a soltvadkerti rendőrök birtokába, amin az látszódott, hogy egy fiatal fiút bántalmaztak és megaláztak a társai.

 

Lezárult a nyomozás

Egy 19 éves lány halt meg tavaly áprilisban, miután az autó, amiben utazott, busznak csapódott Csepelen. Az autó vezetője akkor is eltiltás hatálya alatt állt.

 

Késsel fenyegette volt párját

A megalapozott gyanú szerint egy jászladányi férfi az éjszaka közepén, késsel a kezében, megjelent volt párja házánál és pénzt követelt tőle. Nyomatékot adva követelésének, megöléssel fenyegette a sértettet.