Nem marad büntetlenül

2022. 07. 06., sze - 12:57
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Kifosztott egy alvó férfit egy nő Gyulán. Elvitte, majd eladta a mobiltelefonját. A rendőrség büntetőeljárást indított ellene és ügyének vizsgálatát befejezte.

A Gyulai Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésével gyanúsít egy sarkadi nőt, mert elvette egy alvó férfi mobiltelefonját. Azért ment el hozzá 2022. január 11-én este, mert a férfi a szexuális szolgáltatását akarta igénybe venni. De nem fizette ki, ezért a nő úgy gondolta, hogy a telefont eladja és így pénzhez jut. Mikor a férfi elaludt, magához vette a készüléket, amiért egyik ismerősétől hétezer forintot kapott. A nő ellen indított nyomozás során a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait 2022. július 5-én továbbították az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bíróság elé áll az Erzsébet utcai támadó

A nyomozók két hét alatt felderítették a Debrecenben történt bűncselekmény körülményeit. Egy 33 éves férfit bűnügyi őrizetbe vettek, az ügy iratait pedig megküldték az ügyészségnek.

 

Meglopták a tolvajt

A rendőrök eljárás alá vontak két férfit, akik közül az egyik Mezőkövesden ellopott egy gitárt, majd ismerőse később tőle tulajdonította el a hangszert.

 

Üzemanyagra utazott

Őrizetbe vettek a Kalocsai Rendőrkapitányság munkatársai egy 39 éves férfit, aki 80 liter gázolajat lopott…nem először.

 

Aki keres, talál

Egy kamionban bujkálva találtak rá egy körözött férfira a rendőrök Leányváron.