Nem paplan volt az ágyneműtartóban

2021. 12. 30., cs - 11:23
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A gyanúsított egy tiszagyendai családi házból ellopott tárgyakat rejtette el az ágyában. A karcagi egyenruhások lefoglalták a bűncselekményből származó értékeket.

A Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat nyomozást egy 28 éves tiszagyendai lakos ellen.

A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2021. december 29-én 6 óra és 13 óra között bement egy tiszagyendai lakóházba, ott kutatást végzett. A házból motoros fűkaszát, televíziót, hangfalat és kéziszerszámokat tulajdonított el.  A terhelt a bűncselekmény elkövetése után hazatért otthonába, majd a két csíkos szatyornyi lopott tárgyat és a televíziót az ágynemtartójába rejtette, míg a fűkaszát a padlásán dugta el. A rendőrök a bűncselekmény tudomásra jutásától számított néhány órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt, akit gyanúsítottként kihallgattak. Az ellopott értékeket az egyenruhások kutatás során megtalálták és lefoglalták, azokat a tulajdonosnak az eljárás későbbi szakaszában visszaadják.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.