Nem rendelkezett vezetői engedéllyel a férfi

2023. 01. 24., k - 07:14
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök öt anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy embert őrizetbe vett, ötöt előállított, négy főt elfogott, akik közül egyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Biztonsági intézkedést kettő esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. január 23-án 13 óra 40 perckor Balatonszepezden egy 23 éves kővágóörsi illetékességű személyt igazoltattak, aki személygépkocsival közlekedett. Az intézkedés során kiderült, hogy a sofőr nem rendelkezett vezetői engedéllyel, ezért őt a rendőrök elfogták, majd a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra előállították. Az engedély nélküli vezetés miatt a járőrök szabálysértési eljárást kezdeményeztek a sofőr ellen, akit őrizetbe vettek és a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállítottak.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás az M5-ös autópályán

Két kamion és egy kisteherautó ütközött Lajosmizse térségében, a Budapest felé vezető oldalon. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták a sztrádát.

 

Lezárt akta: Kifosztás és lopások

A szekszárdi nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyben egy 28 éves medinai férfit gyanúsítottak meg kifosztás bűntett és több lopás elkövetésével.

 

Lezárt akta: „Letelt a munkaidőm”

Három motoros is felborult tavaly egy letakarítatlan, sáros útszakaszon Isaszegnél. A vizsgálat feltárta, foglalkozási szabályszegések idézték elő a baleseteket. A monori rendőrök vádemelést javasolnak egy cég műszaki igazgatója és két beosztottja ellen.

 

Rozmaring 30 euróért?

Ismét kamudrog-árusokat fogtak el a budapesti rendőrök. A két férfi marihuánaként adott el fűszert turistáknak, csalással gyanúsítják őket.

 

Kristálytiszta ellenőrzés

A rendőrök megállítottak egy autót, majd ellenőrizték azt, ennek eredményeként új-pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt elfogtak egy férfit Miskolcon.