Nem vitte messzire

2022. 09. 01., cs - 10:39
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A kunszentmártoni rendőrök a bejelentést követő 2 órán belül elfogták a szomszédját meglopó férfit.

Egy öcsödi lakos tett bejelentést a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra 2022. augusztus 31-én délben, miszerint az éjszaka során hívatlan látogató felfeszítette a lakásához tartozó melléképület ajtaját, majd onnan különböző kerti- és kézi szerszámokat tulajdonított el.

A helyszínre érkező kunszentmártoni rendőrök adatot gyűjtöttek, azzal párhuzamosan szemlét tartottak. Nem kellett messzire menniük, mert a nyomok a kertszomszédhoz vezettek, ahol a rendőrök hiánytalanul megtalálták a sértettől lopott tárgyakat. A házban lakó 36 éves férfit elfogták és előállították a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra. Amikor a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták elmondta, hogy éjszaka ittas állapotban volt és azt gondolta, átmegy a szomszédba vasat lopni, majd másnap azt értékesíti. A gyanúsítottnak az eladásra már nem volt ideje, mert elfogásakor a rendőrök ébresztették otthonában.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte szomszédját

A bejelentést követő 30 percen belül kattant a bilincs annak a férfinak a kezén, aki Esztergomban bántalmazta ismerősét.

 

Sikeres együttműködés

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói a Múcsonyi Polgárőr Szövetség munkatársainak az információi alapján fogták el a tolvajokat.

 

Halmozta a szabálysértéseket

Az Edelényi rendőrök elállítottak, majd szabálysértési őrizetbe vettek egy sofőrt, aki érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkező autójával, jogosítvány nélkül közlekedett.