Nem vonult be a börtönbe, a rendőrök elfogták

2023. 03. 17., p - 07:30
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém vármegyében.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe és öt személyt fogott el, közülük kettőt az ellenük kiadott körözések alapján. Négy embert állítottak elő, köztük kettőt ittas járművezetés gyanúja miatt.

A járőrök 2023. március 16-án 14 órakor a veszprémi autóbusz-állomáson igazoltattak egy 46 éves felsőörsi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi ellen a Veszprémi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel fogházbüntetésének letöltését nem kezdte meg. Az egyenruhások a körözött személyt ezután elfogták, majd előállították, és a Veszprém Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: Gyűrűt követelt, bilincset kapott

A Makói Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy apátfalvi asszony ügyében, aki pénzt és gyűrűt követelve támadt egy nőre a községben.