Őrjöngés a kocsmánál

2021. 12. 08., sze - 08:54
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A kaposvári agresszor nem tudta elfogadni, hogy kitessékelték az egységből.

Az eljárás adatai alapján 2021. december 7-én 21 órakor egy kaposvári italboltban egy vendég az ittassága miatt vállalhatatlanul viselkedett, ezért megkérték, hogy távozzon. Ennek eleget tett, ellenben torkaszakadtából üvölteni kezdett, és nagy erővel rángatni kezdte az üzlet ablakán lévő biztonsági rácsot. Az egyik pultos hölgy ekkor kiment hozzá és felszólította, hogy hagyja abba, emiatt a férfi dühében megütötte, meg egy másik vendéget is, aki a nő védelmére kelt. Mindkét sértettnek 8 napon belül gyógyuló sérülése keletkezett. A rendőrök az 51 éves helyi lakost a helyszínen elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók V. Zoltánt garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A haza szolgálatáért

Állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából több Békés megyében szolgálatot teljesítő rendőr és rendőrségi dolgozó részesült elismerésben.

 

36 év szívvel, lélekkel

Leköszönt a Békési Rendőrkapitányság vezetője, Ladányi Zoltán r. ezredes, aki hivatásos szolgálati idejének felét rendőrkapitányként töltötte.

 

Rendőrkézen a betörő

Motoros felszerelést és napozó ágyakat lopott egy csongrádi házból egy férfi, a rendőrök elfogták.

 

Hiába bújt el, a rendőrök elfogták

A kiskunhalasi rendőrök a földön, a házak tetején, a Készenléti Rendőrség drónja a levegőből kereste az elkövetőt. Munkájukat a város térfigyelő rendszere is segítette.