Őrjöngés a kocsmánál

2021. 12. 08., sze - 08:54
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A kaposvári agresszor nem tudta elfogadni, hogy kitessékelték az egységből.

Az eljárás adatai alapján 2021. december 7-én 21 órakor egy kaposvári italboltban egy vendég az ittassága miatt vállalhatatlanul viselkedett, ezért megkérték, hogy távozzon. Ennek eleget tett, ellenben torkaszakadtából üvölteni kezdett, és nagy erővel rángatni kezdte az üzlet ablakán lévő biztonsági rácsot. Az egyik pultos hölgy ekkor kiment hozzá és felszólította, hogy hagyja abba, emiatt a férfi dühében megütötte, meg egy másik vendéget is, aki a nő védelmére kelt. Mindkét sértettnek 8 napon belül gyógyuló sérülése keletkezett. A rendőrök az 51 éves helyi lakost a helyszínen elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók V. Zoltánt garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vissza az iskolába

A fővárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint sorozatjelleggel követett el lopásokat a XIII. kerületben; két tanári szobát is kiszemelt.

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.

 

Éjszaka a belvárosban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társhatóságokkal tartott komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést az V. kerületben péntek éjszaka.

 

Lezárt akta: Felszámolták

Az érdi nyomozók egy 2022-ben kábítószer-kereskedelem miatt indított nyomozást fejeztek be a napokban. A gyanú szerint egy 29 éves helybéli férfi egy családi házban termesztette a kábítószert.