Őrjöngés Balatonlellén

2023. 05. 03., sze - 10:55
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Főnöke autóján állt bosszút a körözött munkás.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy balatonlellei szálláshelyen 2023. május 1-jén 22 óra 45 perc körül egy férfi erősen ittas állapotban szóváltásba keveredett a főnökével. A csurgói lakos a parkolóban felkapott a földről két fadarabot, amivel fékevesztett tombolás közepette szétverte a munkáltatója furgonjának első szélvédőit. A rendőrök B. Pétert a helyszínen elfogták, ahol ráadásul az is kiderült, hogy ellene a Bicskei Rendőrkapitányság bírság meg nem fizetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A 29 éves agresszort előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra, ahol rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd a Baracskai Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanukat keres a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy hivatalos személy elleni erőszak, és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárás ügyében.

 

Több, mint diákcsíny!

Egy felvétel került a soltvadkerti rendőrök birtokába, amin az látszódott, hogy egy fiatal fiút bántalmaztak és megaláztak a társai.

 

Lezárult a nyomozás

Egy 19 éves lány halt meg tavaly áprilisban, miután az autó, amiben utazott, busznak csapódott Csepelen. Az autó vezetője akkor is eltiltás hatálya alatt állt.

 

Késsel fenyegette volt párját

A megalapozott gyanú szerint egy jászladányi férfi az éjszaka közepén, késsel a kezében, megjelent volt párja házánál és pénzt követelt tőle. Nyomatékot adva követelésének, megöléssel fenyegette a sértettet.