Országos összesítő

2019. 04. 22., h - 05:08
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

2019. április 21-én a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 38 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 személy vesztette életét, 15 súlyos és 22 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 192 személyt fogott el, közülük 24 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 140 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 157 személyt állítottak elő, köztük 74 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 22 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 109 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök 3 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 8 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Aznaposok és másnaposok

A budapesti rendőrök újra a hétvégi bulikból alkoholos állapotban volán mögé ülő járművezetők kiszűrésére szerveztek akciót vasárnap reggel.

 

Ámokfutásból őrizetbe

Egy szolnoki férfi alig egy óra alatt két ház ablakát megrongálta, pénzt és tárcát lopott, elvitt egy gépkocsit, majd azzal 3 balesetet okozott.