Országos összesítő

2019. 09. 21., szo - 05:03
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

2019. szeptember 20-án a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 48 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 2 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 2 személy vesztette életét, 12 súlyos és 34 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 173 személyt fogott el, közülük 38 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 86 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 211 személyt állítottak elő, köztük 106 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 20 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 77 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 4 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 7 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megyei közgyűlési elismerések

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének és rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesének tevékenységét is elismerték.

 

Pakson tartottak értekezletet

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot szerveztek a városi rendőrkapitányságon, melyre a környék településeinek, valamint a körzetben működő szervezetek vezetői is meghívást kaptak.