Országos összesítő

2021. 04. 16., p - 04:14
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén a 2021. április 15-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 27 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 5 súlyos és 22 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 208 személyt fogott el, közülük 52 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 103 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 191 embert állítottak elő, köztük 124 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 7 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 84 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 114 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 92 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Embercsempészés miatt 2 ember ellen indult büntetőeljárás. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.