Országos összesítő

2022. 08. 16., k - 02:19
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén a 2022. augusztus 15-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 34 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 ember vesztette életét, 6 súlyos és 27 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 177 személyt fogott el, közülük 38 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 72 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 202 embert állítottak elő, köztük 94 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, és további 16 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 89 esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: elfogták a tolvajt

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy helyi férfi ellen, aki Szegeden bemászott két udvarba, hogy onnan lopjon.

 

Halálos közlekedési baleset Békés megyében

Három autó ütközött össze a 47-es számú főúton, Körösladány külterületén. A balesetben nyolcan megsérültek, egy ember pedig olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Lopottal loptak

A két budapesti férfi Csepelről vitt el egy autót és egy quadot.

 

Eltűnésnek indult

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon büntetőeljárás keretében folytatják tovább a keresést.

 

Cseh embercsempészeket fogtak el

A sofőrt és utasát a Bács-Kiskun megyei rendőrök őrizetbe veszik, a határsértőket pedig visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.