Országos összesítő

2022. 09. 21., sze - 03:13
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén a 2022. szeptember 20-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 33 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből, 11 súlyos és 22 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 175 személyt fogott el, közülük 33 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 64 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 183 személyt állítottak elő, köztük 74 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 1 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 96 esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrök vitték haza a Bükkben eltévedt nőket

Az aggódó férj telefonált az esti órákban a rendőrségre, hogy felesége és annak barátnője feltehetőleg eltévedt a Bükkben. A 66 és 77 éves nőt éjféltájt találták meg a rendőrök, erdészek segítségével.

 

Vissza az iskolába

A fővárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint sorozatjelleggel követett el lopásokat a XIII. kerületben; két tanári szobát is kiszemelt.

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.