Országos összesítő

2022. 10. 05., sze - 03:04
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén a 2022. október 4-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 38 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből kettő halálos kimenetelű közlekedési balesetben kettő ember vesztette életét, 6 súlyos és 30 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 216 személyt fogott el, közülük 47 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 86 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 196 embert állítottak elő, köztük 105 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, és további 15 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 84 esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

219

A borsodi rendőrök a napokban a 37-es számú főúton egy olyan gyorshajtót vontak ellenőrzés alá, aki jelentősen túllépte a sebességhatárt.

 

Rendőrkézen a kábítószer-kereskedő és a fogyasztói

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Győri Rendőrkapitányság nyomozói, valamint a Győri Rendőrőrs és a Körzeti Megbízotti Alosztály állományának összehangolt munkája eredményeként sikerült azonosítani és elfogni négy férfit és egy nőt.

 

Eltűnt Halmosi László

Az idős férfit jelenleg is keresik a szekszárdi rendőrök. Kérjük, aki látta, értesítse a rendőrséget!