Országos összesítő

2022. 10. 07., p - 02:53
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén a 2022. október 6-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 50 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből egy halálos kimenetelű balesetben egy ember vesztette életét, 13 súlyos és 36 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 178 személyt fogott el, közülük 36 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 64 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 215 embert állítottak elő, köztük 102 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, és további 7 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 79 esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Emberölés kísérlete a gyanú

A Pest megyei rendőrök a helyszínen elfogták azt a 35 éves román férfit, aki a gyanú szerint a testvérével folytatott vita közben, békítésükre siető ismerősét nyakon szúrta.

 

Festőlétráról a fegyházba

Rács mögött a budatétényi nyugdíjasokra szakosodott bűnbanda utolsó tagja is. A 31 éves budapesti férfi egy évig bujkált a hatóságok elől. Alkalmi munkásként épp egy lakást festett, amikor a KR NNI fejvadászai a múlt héten elfogták.  

 

A rablónak bilincs, a rendőrnek jutalom

A feltételezett elkövető bicskával és símaszkban követelte egy III. kerületi benzinkút bevételét. Három napon belül elfogták a budapesti rendőrök.