Országos összesítő

2022. 12. 08., cs - 04:25
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén a 2022. december 7-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 49 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 3 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 3 ember vesztette életét, 15 súlyos és 31 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 156 személyt fogott el, közülük 36 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 75 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 168 embert állítottak elő, köztük 89 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, és további 4 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 87 esetben történt.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.