Országos összesítő

2023. 01. 25., sze - 02:20
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén a 2023. január 24-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 27 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, 7 súlyos és 20 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 211 személyt fogott el, közülük 58 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 91 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 212 embert állítottak elő, köztük 114 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, és további 3 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 84 esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bőcsi támadókat

Még aznap azonosították, majd elfogták azokat a fiatalokat, akik rátámadtak egy idős nőre bőcsi otthonában.

 

Tanúnak érkezett, „bilincsben” távozott

Meghallgatásra idéztek a Lajosmizsei Rendőrőrsre egy 37 éves helybélit, aki késve érkezett, mivel még útközben dolga akadt: ellopta egy idős asszony pénztárcáját.

 

Oda a kéjlak

A hatvani nyomozók két férfit gyanúsítanak prostitúció elősegítésével.

 

Lezárt akta: farkasszemet nézett kifosztójával

A tetőn ereszkedett le egy társasház legfelső emeltének erkélyére egy moldáv férfi, majd kifosztotta a lakásban békésen alvó párt, azonban egyikük felriadt és megzavarta a tolvajt.

 

Figyeljünk együtt!

Békésben tavaly az elsőbbségadás elmulasztása volt a legfőbb baleseti ok. Ezért a rendőrök zebráknál, kereszteződésekben folyamatosan figyelik, betartják-e a szabályokat a járművezetők, és egyben kérik őket, hogy figyelmesen közlekedjenek.