Országos összesítő

2023. 03. 23., cs - 06:38
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2023. március 22-én a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 35 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből egy halálos kimenetelű közlekedési balesetben egy ember vesztette életét, 9 súlyos és 25 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 176 személyt fogott el, közülük 31 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 64 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 241 embert állítottak elő, köztük 130 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 10 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 94 esetben történt.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem zavarta az eltiltás

Nem vezethetett volna, mégis volán mögé ült egy férfi Esztergomban. Ráadásul több mint 200.000 forintnyi pénzbírságot is felhalmozott.

 

Komplex portyaszolgálat Miskolcon

Portyaszolgálatot tartottak a rendőrök Miskolcon. A Miskolci Rendőrkapitányság kiemelt fontosságúnak tartja a közbiztonságot, és az itt élők nyugalmát, így a jövőben is számítani lehet hasonló jellegű ellenőrzésekre.

 

Lopás miatt keressük

A székesfehérvári nyomozók a lakosság segítségét kérik a képeken látható nő elfogása érdekében.

 

193-mal előzött

A Vas vármegyei rendőrök továbbra is fokozott figyelmet fordítanak a kiemelt baleseti okokra, így rendszeresen hajtanak végre sebesség-ellenőrzéseket a balesetveszélyes útszakaszokon.

 

Lezárt akta: Gyanús utalások

A paksi nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyben egy 49 éves férfit gyanúsítottak meg információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett elkövetésével.