Országos összesítő

2023. 05. 26., p - 02:48
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén a 2023. május 25-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 51 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 12 súlyos és 39 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 188 személyt fogott el, közülük 50 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 72 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 197 embert állítottak elő, köztük 100 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, és további 11 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 63 esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem zavarta az eltiltás

Nem vezethetett volna, mégis volán mögé ült egy férfi Esztergomban. Ráadásul több mint 200.000 forintnyi pénzbírságot is felhalmozott.

 

Komplex portyaszolgálat Miskolcon

Portyaszolgálatot tartottak a rendőrök Miskolcon. A Miskolci Rendőrkapitányság kiemelt fontosságúnak tartja a közbiztonságot, és az itt élők nyugalmát, így a jövőben is számítani lehet hasonló jellegű ellenőrzésekre.

 

Lopás miatt keressük

A székesfehérvári nyomozók a lakosság segítségét kérik a képeken látható nő elfogása érdekében.

 

193-mal előzött

A Vas vármegyei rendőrök továbbra is fokozott figyelmet fordítanak a kiemelt baleseti okokra, így rendszeresen hajtanak végre sebesség-ellenőrzéseket a balesetveszélyes útszakaszokon.

 

Lezárt akta: Gyanús utalások

A paksi nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyben egy 49 éves férfit gyanúsítottak meg információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett elkövetésével.