Országos összesítő

2023. 06. 04., v - 04:10
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén a 2023. június 3-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 41 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből egy halálos kimenetelű közlekedési balesetben egy ember vesztette életét, 11 súlyos és 29 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 174 személyt fogott el, közülük 31 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 93 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 197 embert állítottak elő, köztük 84 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, és további 17 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 86 esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Robbantani akart

A zuglói rendőrök befejezték a nyomozást annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint robbantással fenyegetett​​ egy áruházat.

 

Rendőrkézen a gázolajtolvajok

A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik munkagépekből tulajdonítottak el csaknem 1000 liter gázolajat.

 

Áruházakból loptak

Sorozatban lopott két férfi Szegeden. Az ügyben indult nyomozás lezárult.

 

Megelőzték

A Tolna vármegyei rendőrök egy interneten szerveződő illegális gyorsulási verseny megrendezését akadályozták meg a hétvégén Szekszárdon.