Országos összesítő

2023. 09. 19., k - 03:21
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban

Magyarország területén a 2023. szeptember 18-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 34 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 13 súlyos és 21 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 236 személyt fogott el, közülük 48 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 68 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 218 embert állítottak elő, köztük 122 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, és további 11 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 78 esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.