Országos összesítő

2024. 02. 10., szo - 02:37
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

 

Magyarország területén a 2024. február 9-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 26 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 3 súlyos és 23 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 213 személyt fogott el; közülük 46 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 74 főt pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 205 embert állítottak elő, köztük 80 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, és további 5 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 79 esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

MátriXakta: nincs szabadlábon, már nem üzletel

Országszerte vannak sértettjei annak a csalássorozatnak, amelyet a békéscsabai rendőrök vizsgáltak. A gyanúsított egy Tolna vármegyei férfi, akit már korábban elítélt a bíróság ilyen bűncselekményekért. Most börtönben van, de közben újra vádat emelhet ellene az ügyészség.

 

Csalt a kaszás

Egy kistokaji sértett egy fűkaszavásárlás kapcsán több mint 150 ezer forintot utalt el a meghirdetett termékért, azonban a mai napig nem kapta meg. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Mátrix Projekt keretein belül folytatja a küzdelmet az internetes csalók ellen.

 

Egy nap, három megoldott ügy

A győri rendőrök tegnap két kerékpár- és egy készpénztolvajt fogtak el. Az intézkedést követően a biciklik visszakerültek jogos tulajdonosaikhoz.