Országos összesítő

2024. 02. 29., cs - 02:22
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén a 2024. február 28-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 29 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 10 súlyos és 19 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 212 személyt fogott el, közülük 54 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 66 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 234 embert állítottak elő, köztük 122 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, és további 4 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 61 esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mátrix Projekt: Több mint százmilliós kármegtérülés

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtótájékoztató keretében számolt be egy országos kiterjedésű, bankkártyaadatok megszerzésére, csalásra és pénzmosásra szakosodott bűnszervezet tagjai ellen befejezett ügy részleteiről.

 

Egy sérült, két gyanúsított

Nem adott elsőbbséget egy motorosnak egy teherautó-sofőr Békésen. A fiatalember elesett, fájlalta a lábát, a sofőr és a kollégája ennek ellenére magára hagyták. A rendőrség befejezte a baleset körülményeinek vizsgálatát.

 

Templomból lopott

Őrizetbe vették a szegedi rendőrök azt a férfit, aki a mórahalmi perselypénzt dézsmálta.

 

Házhoz rendelt rablás

A hevesi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves helyi férfit, aki egy ételfutár bevételét vette el.

 

Ha ismeri, telefonáljon!

A miskolci rendőrök ismeretlen tettes azonosításához kérik az állampolgárok segítségét.

 

Rablás miatt hárman őrizetben

Elcsalták egy lakatlan területre, majd bántalmazták és elvették 47 ezer forintját egy idős férfinek Tiszaburán. A támadók őrizetben várják a bíróság döntését letartóztatásukról.