Országos összesítő

2024. 05. 18., szo - 02:43
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén a 2024. május 17-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 40 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből egy halálos kimenetelű közlekedési balesetben egy ember vesztette életét, öt súlyos és 34 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 179 személyt fogott el, közülük 28 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 81 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 174 embert állítottak elő, köztük 79 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, és további nyolc személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 69 esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.