Összefogással a tiszta környezetért

2022. 09. 13., k - 14:19
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Jászladányi Rendőrőrs és a társzervek munkatársai fokozott ellenőrzést tartottak az illegális autóbontók felszámolására Jászladány és Jászalsószentgyörgy településeken.

A Jászladányi Rendőrőrs összehangolt akciót tartott az illetékes Kormányhivatal, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, továbbá a Jászladányi és Jászalsószentgyörgyi Önkormányzat munkatársainak közreműködésével 2022. szeptember 8-án. A fokozott ellenőrzés célja az illegális autóbontók, valamint a hulladékgazdálkodást érintő jogsértések kiszűrése, felszámolása volt.

Az akcióban résztvevők Jászladány és Jászalsószentgyörgy területén, összesen 6 helyszínen jelentek meg, és hajtottak végre ellenőrzést. A rendőrség a jövőben is folytatja ilyen jellegű akciókkal a környezetvédelem érdekében kifejtett tevékenységét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem emlékszik rá, hogy jutott haza

Gyanúsítottként hallgattak ki a tamási rendőrök egy dúzsi férfit, aki egy Hertelend-pusztai telephelyről elkötött rakodógéppel próbált hazajutni.

 

Senkiét, egy rendőrét se!

Nem rongálható senki tulajdona büntetlenül. Egy váci nyomozót is választott áldozatai közé egy 29 éves váci férfi - a sértett kollégái elfogták.

 

Egyedi kombináció

Virágláda-, és kameratolvajok azonosításához kérnek segítséget a dunakeszi nyomozók.