Összefogással a tiszta környezetért

2022. 09. 13., k - 14:19
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Jászladányi Rendőrőrs és a társzervek munkatársai fokozott ellenőrzést tartottak az illegális autóbontók felszámolására Jászladány és Jászalsószentgyörgy településeken.

A Jászladányi Rendőrőrs összehangolt akciót tartott az illetékes Kormányhivatal, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, továbbá a Jászladányi és Jászalsószentgyörgyi Önkormányzat munkatársainak közreműködésével 2022. szeptember 8-án. A fokozott ellenőrzés célja az illegális autóbontók, valamint a hulladékgazdálkodást érintő jogsértések kiszűrése, felszámolása volt.

Az akcióban résztvevők Jászladány és Jászalsószentgyörgy területén, összesen 6 helyszínen jelentek meg, és hajtottak végre ellenőrzést. A rendőrség a jövőben is folytatja ilyen jellegű akciókkal a környezetvédelem érdekében kifejtett tevékenységét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: rendszámtáblát loptak

A Csongrádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást két kisteleki és egy csongrádi férfi ellen, akik egy Felgyőnél balesetet szenvedett személyautó rendszámtábláját ellopták.

 

Lezárt akta: megmenthette volna az öv

Sorsára hagyta balesetes autója alá szorult utasát, majd hazabotorkált tavaly novemberben - a gyanú szerint - az a sofőr, aki ellen a napokban fejezték be a vizsgálatot a Pest megyei közlekedésrendészek. Az OSSZA(D)! 3. című videó az ilyen és hasonló balesetek megelőzéséért készült!