Összefoglaló Heves megyéből

2022. 07. 01., p - 13:13
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Négyszeresen körözött nőt fogtak el az egri rendőrök.

Az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel és kettő anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába.

A rendőrök két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, és biztonsági intézkedés egy esetben történt.

Az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Felderítő Alosztályának munkatársai 2022. június 30-án reggel elfogták Sarudon, egy lakóház udvarának mellékhelyiségében megbújva azt a 30 éves nőt, aki már pár hónapja rejtőzködött a rendőrök elől. A füzesabonyi nő nem véletlenül kerülte őket, ugyanis négy elfogatóparancs miatt körözés alatt állt. Az Egri Rendőrkapitányságra történő előállítását követően kihallgatták őt, majd büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Állj!

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 24 éves szlovák sofőr ellen, aki 30 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Kamera buktatta le a tolvajt

A biztonsági őröket ellökve menekült a rabló egy kiskunhalasi áruházból. A rendőrök hamar beazonosították az üzlet kameráinak segítségével a 27 éves elkövetőt. A férfit elfogták és kezdeményezik a letartóztatását.