Összefoglaló Heves megyéből

2021. 11. 29., h - 09:17
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

Az elmúlt 24 órában a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén három anyagi káros és egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

A rendőrök 2021. november 28-án 10 óra 40 perckor az M3-as autópályán ellenőriztek egy személygépkocsit vezető férfit. Az intézkedéskor a rendőrök megállapították, hogy a 24 éves sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A férfit a rendőrök előállították a Füzesabonyi Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették.

A szolgálatot ellátó állomány kettő személyt fogott el, közülük egy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, egy főt pedig az ellene kiadott körözés alapján.

 … hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy pályán a biztonságos közlekedésért

A MOL-Tatabánya Kézilabda Klub és a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság együttműködési megállapodást kötött a biztonságos közlekedés elősegítésében.

 

Helikopterrel keresték az illegális migránsokat

Elfogtak egy svéd embercsempészt Balotaszállásnál a megye rendőrei. A férfi 35 határsértőt szállított, akik közül 34-en elszaladtak, végül a Készenléti Rendőrség helikoptere segített a felkutatásukban.

 

Lezárt akta: ingázó betörő

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy gyulai férfi ellen, aki Szegeden több családi házat tört fel.

 

A mérleg: hétrendbeli lopás

A rendelkezésre álló adatok alapján hét bűncselekményt követett el egy férfi az elmúlt időszakban Kunmadarason. A karcagi rendőrök kitartó munkája vetett véget a sorozatnak.