Összefoglaló Heves vármegyéből

2023. 01. 23., h - 10:55
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

Az elmúlt 24 órában kettő anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába.

A rendőrök öt személy fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, továbbá bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt három főt, és egy ittas járművezetőt állítottak elő. Biztonsági intézkedés három esetben történt.

Büntetőeljárás indult két sofőr ellen, akik úgy ültek a volán mögé, hogy korábban eltiltotta őket a bíróság a járművezetéstől.

A vezetéstől való eltiltás egy szankció a közlekedési normák és szabályok megsértőivel szemben, amit leggyakrabban ittas járművezetéssel, baleset okozásával, valamilyen súlyos szabályszegéssel vagy az előéleti büntetőpontok halmozásával lehet elérni.

…, hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bőcsi támadókat

Még aznap azonosították, majd elfogták azokat a fiatalokat, akik rátámadtak egy idős nőre bőcsi otthonában.

 

Tanúnak érkezett, „bilincsben” távozott

Meghallgatásra idéztek a Lajosmizsei Rendőrőrsre egy 37 éves helybélit, aki késve érkezett, mivel még útközben dolga akadt: ellopta egy idős asszony pénztárcáját.

 

Oda a kéjlak

A hatvani nyomozók két férfit gyanúsítanak prostitúció elősegítésével.

 

Lezárt akta: farkasszemet nézett kifosztójával

A tetőn ereszkedett le egy társasház legfelső emeltének erkélyére egy moldáv férfi, majd kifosztotta a lakásban békésen alvó párt, azonban egyikük felriadt és megzavarta a tolvajt.

 

Figyeljünk együtt!

Békésben tavaly az elsőbbségadás elmulasztása volt a legfőbb baleseti ok. Ezért a rendőrök zebráknál, kereszteződésekben folyamatosan figyelik, betartják-e a szabályokat a járművezetők, és egyben kérik őket, hogy figyelmesen közlekedjenek.