Összefoglaló Heves vármegyéből

2023. 01. 27., p - 08:04
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában nem történt sérüléses baleset, azonban két sofőr is ittasan ült a volán mögé.

Az elmúlt 24 órában négy anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába.

A rendőrök három személy fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, továbbá bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt hat főt, és kettő ittas járművezetőt állítottak elő. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy, aki ittasan közlekedik, az a saját és mások életét is veszélyezteti!

…, hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi buszmegállóban ellopta a sértett pénztárcáját és mobiltelefonját.

 

Kékek a kék bolygóért

A Pest vármegyei bűnmegelőzők a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársaival karöltve szerveztek hulladékgyűjtéssel egybekötött környezetvédelmi programot a Ráckevei (Soroksári) Duna tanösvénynél.

 

Az esztergomi rendőrök „jófogása”

A hirdetőket átverő banda tagjait az esztergomi rendőrök a Nemzeti Védelmi Szolgálat Kiberfelderítési Főosztály munkatársaival együttműködve Győrben fogták el.

 

Alkalom szülte tolvajokat fogtak

A sértettek ugyan óvatlanok voltak, de a kiskunfélegyházi és a bajai rendőröknek még egy óra sem kellett ahhoz, hogy bűnelkövetők csuklóján kattanjon a bilincs.

 

Rokonait is meglopta

A karcagi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki saját rokonait lopta meg, valamint több üzletből tulajdonított el különböző használati cikkeket az elmúlt hónapokban.