Összesítő Vas megyéből

2022. 09. 13., k - 07:25
Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Kilenc balesetről érkezett bejelentés a Főkapitányságra az elmúlt 24 órában.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a 2022. szeptember 12-én 5 óra és 2022. szeptember 13-án 5 óra közötti időben kettő, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaink négy, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek.

A rendőrök az elmúlt 24 órában egy járművezetővel szemben intézkedtek, aki ittasan vezette járművét. Egy helyi sofőrt igazoltattak Sárváron, az Alkotmány utcában, ahol anyagi káros balesetet okozott. A férfit további mintavételre előállították, vezetői engedélyét elvették, vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult a Sárvári Rendőrkapitányságon.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, 2022. szeptember 12-én, a déli órákban, a 84-es számú főúton. Egy csömödéri lakos személygépkocsival közlekedett Sárvár felől Sopron irányába. Haladása során, egy előzési manőver után ismeretlen okból letért az útpadkára, majd a vízelvezető árokban a tetejére borulva állt meg. A balesetben a gépkocsivezető könnyebben megsérült. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Sárvári Rendőrkapitányság.

Ugyancsak személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök 2022. szeptember 12-én, a reggeli órákban, Celldömölk és Kemenesszentmárton között. Egy kemenesmagasi lakos gépkocsival közlekedett Vönöck felől a 834-es számú út irányába, amikor haladása során, egy jobbra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát járműve felett és a vízelvezető árokba sodródott. A balesetben a sofőr könnyebben megsérült. Az eset körülményeit a Celldömölki Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.