Összesítő Vas megyéből

2022. 09. 24., szo - 07:43
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Nyolc, anyagi kárral végződött közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Főkapitányságra az elmúlt 24 órában.

Egy ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból pénteken a szombathelyi rendőrök. A helyi sofőrt egy anyagi káros közlekedési baleset helyszínén igazoltatták, akinél az alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott. A férfit további mintavételre előállították, vezetői engedélyét elvették és vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra a 2022. szeptember 23-án 5 óra és 2022. szeptember 24-én 5 óra közötti időben személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés. Munkatársaink nyolc, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, arra, hogy alkohol vagy kábítószer fogyasztásából eredően befolyásolt állapotban történő járművezetés a közlekedésbiztonságára kiemelt kockázatot jelent! A járművezető látása tompul, megnő a reakcióidő, a távolság- és térérzékelés pontossága, valamint a veszélyérzet csökken, ezzel veszélyeztetve a saját és mások életét, testi épségét!

Kérjük, hogy mielőtt a volán mögé ül, gondolja át, mert mindenkit hazavárnak!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rablási kísérlet Szegeden

Nyitás előtt megpróbáltak kirabolni egy dohányboltot Szegeden. Az elkövetőt egy órán belül elfogták a rendőrök.