Összesítő Vas vármegyéből

2023. 05. 25., cs - 09:37
Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Kérjük, hogy minden esetben fokozott figyelemmel, a közlekedési szabályokat, az esetlegesen megváltozott forgalmi rendet betartva közlekedjenek!

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságra 2023. május 24-án 5 óra és 2023. május 24-én 5 óra közötti időben személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés. Az egyenruhások három, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helysznínén intézkedtek.

A rendőrök egy 27 éves férfival szemben intézkedtek Szombathelyen a délutáni órákban. Az igazoltatás során megállapították, hogy a fiatal ellen a Szombathelyi Járásbíróság körözést rendelt el. A körözött személyt a rendőrök elfogták és a Főkapitányság fogdájába szállították.

 

A „CSAT(T)LAKOZZ” elnevezéssel útjára indított országos baleset-megelőzési kampány is a biztonsági öv és a gyermekülés helyes használatára és azok megkérdőjelezhetetlen fontosságára hívja fel a figyelmet.  

Ne feledjék, a közlekedési balesetek megelőzhetők!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az éjszakai rongálók

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai néhány órán belül beazonosították és elfogták azt a két fiatalt, akik festékszóró spray-vel összefirkáltak több gépjárművet, ingatlant, villanyoszlopot és közterületi burkolatot a hétvégén Szeremlén.

 

Szemtanúkat keresünk!

Kérjük, segítsenek az történtek tisztázásában a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának!

 

Rendőrkézen a betörő

Szerszámgépeket lopott egy felújítás alatt álló ingatlanból egy férfi Szentesen. A rendőrök rövid időn belül elfogták.