Öt körözött férfit fogtak el a rendőrök Vas megyében

2021. 09. 24., p - 08:17
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás, ittas vezetés és pénzbírságot helyettesítő elzárás letöltése miatt körözték őket.

A járőrök 2021. szeptember 23-án, az esti órákban Szombathelyen igazoltattak egy 34 éves férfit. Az intézkedés során megállapították, hogy a személlyel szemben a Szombathelyi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a férfit elfogták és a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak átadták.

A rendőrök 2021. szeptember 23-án, az esti órákban Szombathelyen igazoltattak egy 23 éves férfit. Az intézkedés során megállapították, hogy a szombathelyi lakossal szemben a Soproni Járásbíróság – lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt – körözést rendelt el.

Az éjszakai órákban Szombathelyen, az Éhen Gyula téren igazoltták a rendőrök azt az 55 éves férfit, akivel szemben a Kiskunfélegyházai Rendőrkapitányság pénzbírságot helyettesítő elzárás letöltése miatt körözést rendelt el.

Mindkét személyt elfogták a szombathelyi rendőrök és őrizetbe vették őket. 

A járőrök 2021. szeptember 23-án, Celldömölk belterületén igazoltattak egy 21 éves és egy 25 éves férfit. Az intézkedések során megállapították, hogy a személyekkel szemben a Celldömölki Rendőrkapitányság pénzbírságot helyettesítő elzárás letöltése miatt körözést rendelt el.

A Celldömölki Rendőrkapitányság munkatársai mindkét férfit elfogták és a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak átadták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnésnek indult

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon büntetőeljárás keretében folytatják tovább a keresést.

 

Cseh embercsempészeket fogtak el

A sofőrt és utasát a Bács-Kiskun megyei rendőrök őrizetbe veszik, a határsértőket pedig visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ellen aki betört egy belvárosi ingatlanba, majd tüzet gyújtott.

 

Fogadónapot tart a főkapitány

Czinege László r. dandártábornok, Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Rendőr-főkapitánya fogadónapot tart a lakosság részére.