Pólókat akart lopni

2020. 07. 08., sze - 06:35
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A győri rendőrök lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki egy 38 éves nemesapáti férfit.

Egy győri sportboltból érkezett a bejelentés a rendőrségre 2020. július 7-én 16 óra körül arról, hogy a biztonsági szolgálat munkatársa egy bolti tolvajt tart vissza. A kiérkező járőröknek az eladók elmondták, hogy a férfi több pólót is bevitt magával a próbafülkébe, majd azokról az áruvédelmi eszközöket egy fogóval eltávolította. Közülük egyet a zsebébe gyűrt, a másik két, megrongált ruhadarabot a fülkében hagyta, majd távozni akart az üzletből.

A rendőrök a 38 éves nemesapáti férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ahol lopás vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.