Pozitív érték az alkoholszondán

2017. 02. 09., cs - 09:25
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A zalai járőrök egy szlovén állampolgárral szemben intézkedtek, aki járművével az úttest bal oldalán, forgalommal szemben közlekedett.

Az egyenruhások 2017. február 8-án 20 óra 19 perckor Letenyén, a Kárpáti utcában egy 49 éves szlovén állampolgárságú férfit ellenőriztek, aki személyautójával az úttest bal oldalán, forgalommal szemben közlekedett. Az ellenőrzés során a rendőrök alkoholszondát alkalmaztak a sofőrrel szemben, ami pozitív értéket mutatott.

A járőrök a férfit mintavétel céljából előállították, majd járművezetői engedélye elvételét követően, ittas járművezetés vétsége miatt eljárást indítottak vele szemben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte szomszédját

A bejelentést követő 30 percen belül kattant a bilincs annak a férfinak a kezén, aki Esztergomban bántalmazta ismerősét.

 

Sikeres együttműködés

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói a Múcsonyi Polgárőr Szövetség munkatársainak az információi alapján fogták el a tolvajokat.

 

Halmozta a szabálysértéseket

Az Edelényi rendőrök elállítottak, majd szabálysértési őrizetbe vettek egy sofőrt, aki érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkező autójával, jogosítvány nélkül közlekedett.