Pozitív érték az alkoholszondán

2018. 03. 15., cs - 08:47
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A zalai járőrök egy kunadacsi férfival szemben intézkedtek, aki az általa vezetett tehergépkocsit alig tudta a forgalmi sávban tartani.

Az egyenruhások 2018. március 14-én 18 óra 20 perckor az M70-es autóút 17-es kilométerszelvényénél állítottak meg egy 53 éves kunadacsi férfit, aki Letenye irányából Szlovénia felé közlekedett egy Mercedes típusú teherautóval. A férfi mögött szolgálati gépkocsival haladó járőrök észlelték, hogy a sofőr alig tudja a járművet a forgalmi sávban tartani. Az ellenőrzés során a rendőrök alkoholszondát alkalmaztak a tehergépkocsit vezető személlyel szemben, ami pozitív értéket mutatott.

A járőrök a férfit elfogták és mintavétel céljából előállították, majd járművezetői engedélye elvételét követően, ittas járművezetés vétsége miatt büntetőeljárást indítottak vele szemben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szúrással ért véget egy vita Csepelen

A fővárosi rendőrök öt embert állítottak elő. Közülük kettő is kést vett elő. Egyikőjük egy férfit, míg a másik, annak kutyáját szúrta meg.

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.