Rendőrkézen az alkalom szülte tolvaj

2021. 10. 17., v - 14:27
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A jászberényi rendőrök rövid időn belül előállítottak egy asszonyt, aki a megalapozott gyanú szerint 190.000 forintot tulajdonított el a helyi piacon egy vásárlótól.

Bejelentést tett a rendőrségre egy jászberényi asszony arról, hogy 2021. október 16-án 7 óra 30 perc körül a helyi piacon vásárolt, mikor az őrizetlenül hagyott táskájából egy ismeretlen eltulajdonított 190.000 forintot. A helyszínen megjelent rendőrök a rendelkezésre álló kamerafelvételek alapján azonosították a feltételezett elkövetőt, és rövid időn belül előállítottak a Jászberényi Rendőrkapitányságra egy helyi nőt. A nyomozók az 51 éves jogsértőt gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök lefoglaltak a terhelttől több tízezer forintot.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.