Rendőrségi hírek Fejér megyéből

2022. 11. 12., szo - 08:26
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Bicskén eltiltás hatálya alatt közlekedő járművezetőt állítottak elő a rendőrök, és körözött személyekkel szemben intézkedtek Sárbogárdon.

Bicskén, a Kossuth téren ellenőriztek a rendőrök 2022. november 11-én 12 óra 30 per körül egy autóst, akiről megállapították, hogy őt a Bicskei Rendőrkapitányság a járművezetéstől eltiltotta. A 21 éves helyi férfit a rendőrségre előállították, és büntető feljelentést tettek ellene.

A járőrök 2022. november 11-én 16 óra körül Sárbogárdon, a vasútállomáson igazoltattak egy 17 éves fiatalt, akiről kiderült, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság körözését rendelte el eltűnés miatt. A fiút biztonságba helyezték, a rendőrkapitányságra előállították, majd nevelőjének átadták.

Néhány perccel később a sárbogárdi egyenruhások a Katona utcában vontak intézkedés alá egy 19 éves alapi lakost, akinek körözését a helyi rendőrkapitányság rendelte el helyszíni bírság megfizetésének elmulasztása miatt. A férfit a rendőrségre előállították, majd a bírság befizetését követően szabadon bocsátották.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tetten ért betörő

A szombathelyi rendőrök a helyszínen elfogták azt a 41 éves férfit, aki egy gyógyszertárba tört be tegnap éjjel.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Halálos közlekedési baleset Kisújszállásnál

Egy férfi életét vesztette, továbbá hárman megsérültek, abban a közúti balesetben, ami a 4-es főúton Kisújszállás külterületén történt. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.