Rendőrségi hírek Tolna megyéből

2021. 11. 30., k - 07:19
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén november 29-én három sérüléses és két anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Munkatársaink négy személyt állítottak elő és hármat fogtak el.  A szolgálatban levő állomány tagjai öt szabálysértési feljelentést tettek. Az egyenruhások egy biztonsági intézkedést hajtottak végre.

Személyi sérüléses baleset történt 2021. november 29-én 5 óra 30 perc körüli időpontban a 65-ös főút 18-as kilométerszelvényében. Egy fiatal nő közlekedett autóval Hőgyész irányából Kéty irányába, egy enyhén balra ívelő kanyarból kiérve a kocsi megcsúszott, letért az útról és a mezőgazdasági területen állt meg. A balesetben a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett.

kép

 

Személyi sérüléses baleset történt 2021. november 29-én 16 óra 17 perc körüli időben Szekszárdon a Rákóczi utca és a Szent Mihály dűlő kereszteződésénél. A Palánki út irányából a Bor utca irányába közlekedett autóval egy nő, a kereszteződéshez érve balra kanyarodott. Nem biztosított elsőbbséget a vele szemben, a külső forgalmi sávban szabályosan közlekedő kocsinak, amit egy férfi vezetett. Az ütközést követően a kanyarodó jármű fejtetőn nyerte el nyugalmi helyzetét. Mind a két járművezető könnyű sérülést szenvedett.

kép

Halálos baleset történt 2021 november 29-én 18 óra 20 perc körüli időben a bátaszéki vasúti átjáró előtt Alsónyék külterületen. Egy 17 éves helyi fiú közlekedett segédmotoros-kerékpárral egy mezőgazdasági úton, bukósisak nélkül. Eddig ismeretlen módon leesett a motorról, a fejét beverte a cseréppel megszórt talajba, majd a jármű a fején nyerte el nyugalmi helyzetét. A motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A fiú nem rendelkezett vezetői engedéllyel és eltűnés miatt körözés is volt ellene, mivel korábban engedély nélkül távozott a gyermekvédelmi intézetből.

kép

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Az út vége

Büntetőeljárás indul egy 22 éves magyar sofőr ellen, aki négy embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Ittasan vezettek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 23 ittas, illetve 1 bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 20. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.