Rövid úton

2024. 05. 15., sze - 09:29
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Elnyalta, amin nem tudott túladni az a tolvajpáros, amelynek egyik tagját néhány óra alatt felkutatták dabasi kollégáink. A jégkrémes láda kiürítéséhez lopott biciklikkel érkeztek, amiket azóta tulajdonosaik visszakaphattak.

Egy örkényi trafik bejáratánál álló jégkrémes hűtő tartalmát apasztották meg akkor még ismeretlen tettesek 2024. május 9-ről 10-re virradó éjjel. Közel 60 ezer forint értékben vittek el dobozos és pálcikás finomságokat. A helyszínre egy-egy lopott kerékpárral érkeztek, a trafik kameráját egy matricával leragasztották, egyikük letörte a láda zárját, majd megpakolták kosaraikat és elmenekültek. A zsákmány egy részétől sikerült némi bevételre szert téve túladni, a maradékot szétosztották és megették.

A dabasi rendőrök egy 18 éves helybélit néhány órával később már a kihallgató helyiségben faggattak, miután a Gárdonyi úton kerekezve meglátták a rendőrök. Társa a bicajt hátra hagyva el tudott menekülni, azóta is keresik.

A drótszamarakat azóta visszaadták tulajdonosaiknak, az eljárás lopás bűntettének gyanúja miatt folyik.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Életmentés a hídon

Két bajai rendőr és mentős húzták vissza a hídra az öngyilkossággal fenyegetőző férfit.

 

Eltűnt Schofhauzer Ilona

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik az 56 éves hölgy megtalálása érdekében.

 

Kabátja alá rejtette

Két üveg whiskeyt és két doboz energiaitalt akart ellopni egy fiú Kazincbarcikán, egy szabadnapos rendőr fogta el.

 

Közlekedési balesetet okozhattak volna

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizennégy ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év huszonnegyedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.