Sajátos módon akart kibékülni

2021. 10. 10., v - 09:51
Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták azt a férfit és társát, akik személyi szabadságában korlátoztak egy nőt Pécsett.

A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 51 éves és egy 24 éves pécsi férfit. Az idősebb férfit elhagyta az élettársa, ezért 2021. október 8-án 17 óra 30 perc körül vejével megjelent Pécsett, egy Siklósi úti háznál, hogy megkeresse a nőt. Az egyik lakásban meg is találták az asszonyt, de ő nem akart kibékülni volt párjával, ezért akarata ellenére próbálták onnan elvinni. Az 51 éves férfi elővett egy kést, amellyel többször a nő felé szúrt, majd társával a hajánál, illetve a karjánál fogva húzta ki az utcára a sértettet, akit ezután az autójukba akartak tuszkolni. A rendőrök a helyszínen elfogták a feltételezett elkövetőket, majd előállításukat követően kihallgatták őket. Ellenük személyi szabadság megsértése miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, a nő védelme érdekében pedig ideiglenes megelőző távoltartást rendeltek el a volt élettárs ellen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfajult a haragos viszony

Gyújtogatásig mérgesedett két férfi vitája. A berettyóújfalui rendőrök rongálás miatt nyomoztak.

 

Súlyos balesetet okozott Budapesten

A sofőrnek nem volt jogosítványa, az autó nem rendelkezett forgalmi engedéllyel, és az utastérben nem volt gyerekülés sem; egy másfél éves kisfiú súlyos sérüléseket szenvedett.

 

Vissza a hűvösre

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a 24 éves helyi lakost, aki nem tétlenkedett egy hónappal ezelőtti szabadulása óta.

 

Vérüket adták

A Szekszárdi Területi Vérellátó Központ a Dombóvári Rendőrkapitányság épületébe szervezett véradást.

 

Közösen óvjuk a Tisza-tavat és környezetét

A rendőrség és társszervei a Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Biztosság tiszabábolnai soros értekezletén a nyár hátralévő időszakára vonatkozó feladatokat egyeztetettek.