Segesden fogták el a körözött személyt

2019. 03. 06., sze - 09:02
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A marcali rendőrök őrizetbe vettek egy oltárci férfit.

A körzeti megbízottak a beszerzett információk alapján 2019. március 4-én 22 óra körül Segesden, a Tompa Mihály utcában ellenőriztek egy 31 éves férfit. Megállapították, hogy ellene a Zalaegerszegi Törvényszék lopás elkövetése miatt, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság pedig szexuális visszaélés elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök B. Norbertet elfogták és előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, majd a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.