Súlyos balesetet okozott az ittas férfi

2021. 05. 03., h - 08:41
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe és kilenc embert fogott el, közülük hetet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

Lovason, a Falurét utca melletti földúton közlekedett egy 22 éves pécselyi férfi autójával 2021. május 2-ra virradó éjszaka, mikor egy egyenes útszakaszon elvesztette uralmát a gépjármű felett és az út menti füves dombra hajtott. Az autó a füvön megcsúszott, irányíthatatlanná vált, majd áttért a menetirány szerinti jobb oldalra, és egy ingatlan kerítését átszakítva egy téglarakásnak ütközött. A baleset során a gépkocsi vezetője és egyik utasa megsérült, továbbá a 22 éves sofőrrel szemben végzett alkoholteszteres vizsgálat pozitív értéket jelzett. A baleset körülményeit a Balatonfüredi Rendőrkapitányság vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

10 percen belül a helyszínen

Tűz ütött ki egy bölcskei háznál, a dunaföldvári rendőrök egy asszonyt mentettek ki, majd megkezdték az oltást.

 

Finn módszerrel ellenőriztek

A közlekedésbiztonsági akció során a Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrök 11 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból.

 

Megyei közgyűlési elismerések

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének és rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesének tevékenységét is elismerték.

 

Pakson tartottak értekezletet

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot szerveztek a városi rendőrkapitányságon, melyre a környék településeinek, valamint a körzetben működő szervezetek vezetői is meghívást kaptak.