Szállítógép törte el a bokáját

2018. 08. 04., szo - 09:20
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Letenyei Rendőrőrs vádemelést javasol a munkagépet bekapcsoló alkalmazottal és a munkáltatóval szemben.

Egy becsehelyi üzemben történt balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre 2017. szeptember 18-án, hajnalban. Egy elakadt és emiatt leálló, fahulladékot szállító gépbe mászott be egy nő, melyet nem vett észre a munkatársa és utóbbi újból bekapcsolta a munkagépet. A hulladékfát eközben kiszabadító nőnek az újrainduló szállítógép eltörte a bokáját.

A nyomozás során beszerzett adatok szerint több munkavédelmi szabályt is megszegtek az alkalmazottak és a munkáltató is.

A munkagépet bekapcsoló alkalmazottal és a munkáltató vállalkozóval szemben foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Letenyei Rendőrőrse a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, az iratokat pedig átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szúrással ért véget egy vita Csepelen

A fővárosi rendőrök öt embert állítottak elő. Közülük kettő is kést vett elő. Egyikőjük egy férfit, míg a másik, annak kutyáját szúrta meg.

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.