Szentendre sem maradt ki…

2022. 11. 26., szo - 11:43
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Pályaválasztás előtt álló fiatalok ismerkedtek a rendőri hivatással.

A szentendrei Petzelt József Technikum és Szakképző Iskola diákjai látogattak el 2022. november 25-én a Szentendrei Rendőrkapitányságra.

Mindent is megnézhettek, megfoghattak, kipróbálhattak, ami iránt érdeklődést mutattak. Figyeltek, kérdeztek, miközben beleshettek a kék testület hétköznapjainak kulisszái mögé. A különböző szakterületek munkatársai örömmel vonultatták fel speciális eszközeiket, felszereléseiket.

A program toborzási célt is szolgált. A fiatalok megismerkedtek a rendőrség szervezeti felépítésével, szakterületeivel, megfűszerezve a rendészeti szakgimnáziumi képzésre történő jelentkezés feltételeiről szóló tájékoztatóval, ami bízunk benne, hogy néhányuknál túlmutathat a pillanatnyi érdeklődésen.
 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte szomszédját

A bejelentést követő 30 percen belül kattant a bilincs annak a férfinak a kezén, aki Esztergomban bántalmazta ismerősét.

 

Sikeres együttműködés

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói a Múcsonyi Polgárőr Szövetség munkatársainak az információi alapján fogták el a tolvajokat.

 

Halmozta a szabálysértéseket

Az Edelényi rendőrök elállítottak, majd szabálysértési őrizetbe vettek egy sofőrt, aki érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkező autójával, jogosítvány nélkül közlekedett.

 

Keressük Szabó Kittit

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy kazincbarcikai lány megtalálásához.