Televíziót lopott

2022. 07. 01., p - 11:22
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A szolnoki rendőrök gyanúsítottként kihallgattak egy férfit, aki ellopott egy tv-t, majd azt két utcával arrébb egy ismerőséhez vitte.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2022. június 30-án délután, hogy betörtek egy zagyvarékasi családi házba, onnan egy televíziót eltulajdonítottak. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, és  adatgyűjtést végeztek. A beszerzett adatok alapján megjelentek egy közeli ingatlannál ahol megtalálták a lopott készüléket. A nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, és egy 39 éves zagyvarékasi férfit előállítottak, majd gyanúsítottként kihallgattak.

A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.  

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ismét akcióban a drón

A rendőrök visszatérő jelleggel ellenőrzik a 4-es számú főút balesetveszélyes szakaszát.

 

Összehangolt csapatmunka

A társszervek közös erőfeszítésének köszönhetően épségben megtalálták az erdőben eltévedt házaspárt.

 

A „Stop” tábla nem ajánlás

A Nógrád megyei rendőrök a közlekedésbiztonság javítása érdekében drón segítségével ellenőrizték a 21-es számú főút bátonyterenyei szakaszát.

 

A levegőből is

Előzés záróvonalon, kanyarodás kézben tartott telefonnal, vezetés és utazás biztonsági öv nélkül. Az elmúlt hetekben több szabálytalanul közlekedő járművezetőről készítettek felvételt a drónnal közúti ellenőrzéseket végző rendőrök Békés megyében.

 

A sebességre koncentráltak

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság illetékességi területén a rendőrök a balesetek megelőzése, valamint a gyorshajtók kiszűrése érdekében ellenőrzést hajtottak végre.