Több elfogatóparancs is érvényben volt ellene

2022. 05. 28., szo - 09:02
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A nagykanizsai rendőrök elfogták a férfit.

Az egyenruhások Borsfán, a Zrínyi úton ellenőriztek egy férfit 2022. május 27-én 17 órakor, majd megállapították, hogy a Nagykanizsai Járásbíróság, és a Zalaegerszegi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja is elfogatóparancsot adott ki ellene.

Ezt követően a rendőrök a 31 éves zajki férfit elfogták, előállították, majd a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.

 

Se pénz, se termék

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.